FŐOLDAL TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG MŰKÖDÉS LÁMPÁK, TERMÉKEK MIÉRT MI KÉPEK ÁRAJÁNLAT KAPCSOLAT

"A fény az élet és a boldogság szimbóluma"

Honoré de Balzac (1799 - 1850)

A MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ÖNMAGÁÉRT BESZÉL DE EZ CSAK KETTŐ AZ ALÁBBI ÉRVEK KÖZÜL, MELYEK MIATT SZÁMOS ÜGYFELÜNK BENNÜNKET VÁLASZTOTT

ENERGATAKARÉKOS     

A kertvilágítás telepítésekor kis fogyasztású halogén és modern LED fényforrásokat használunk. A korszerű LED Technológia alkalmazása során akár 90%-os árammegtakarításra is sor kerülhet.

A DreamLight Kertvilágításrendszer valóban egy rendkívül energiatakarékos megoldást kínál Önnek.

BIZTONSÁGOS

Egyrészt az általunk alkalmazott 12V törpefeszültség megóvja a gyermekeket és a kertben lévő állatokat bárminemű áramütéstől.

Másrészt egy bevilágított bejárattal vagy épp az utak mellé telepített fényekkel elkerülhetjük azokat a baleseteket melyek sötétben, rossz látási viszonyok között történhetnek.

Itt fontos megjegyezni, hogy biztonság szempontjából az sem elhanyagolható tény, hogy statisztikák szerint, egy ház és a körülötte lévő terület be van világítva, az jobban távol tartja a hívatlan betolakodókat, mint például egy sötét, árnyas kert.

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

A rendszer teljesen automatikus. A beépített idő- és alkonykapcsoló lehetővé teszi kertvilágításunk kényelmes és egyszerű használatát.

Természetesen további lehetőség van távirányító illetve mozgásérzékelő kapcsoló beépítésére is! A rendszer működéséről bővebben itt olvashat.

MINDEN EGY KÉZBEN

Levesszük válláról a terhet! Cégünk a tervezéstől a kivitelezésig teljeskörű szolgáltatást nyújt a kertvilágítás telepítésében.

RUGALMAS BEÉPÍTHETŐSÉG

Ha bármiylen változás áll be kertjében, bármikor lehetőség van a lámpatestek áthelyezésére.

A rendszer rugalmas beépíthetőségének köszönhetően úgy mint újonnan készülő kerteknél és úgy mint már régebben megépült ingatlanok esetében is a kertvilágítás megbízhatóan telepíthető.

Az elektromos kábelek elhelyezéséhez sincs szükség nagyobb építési munkálatokra, mert rendszerünk - egy transzformátor által - 12V-os törpefeszültséggel működik, ezért azt nem kell a 230V-os kisfeszültségű kábelek esetében megkövetelt mélységben lefektetni.

A MINŐSÉG

A DreamLight Kertvilágításrendszer elemei minőségileg nagyértékű alkatrészekből állnak. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy nálunk a gyári

garanciaidőtartam 5 és 10 év között van.

Ezt a garanciát egyértelmű, hogy csak úgy tudjuk szavatolni, hogy mindegyik általunk beépített alkatrész minőségi anyagokból készül, így biztosítva azok hosszú élettartamát.

Minőségi alkatrészekkel dolgozunk!

KISZÁMÍTHATÓSÁG

Miután munkatársaink megtekintették a bevilágítandó területet, elkészül az árajánlat, mely minden felmerülő költséget tartalmaz.

Nincsenek további rejtett kiadások!

GYORSASÁG

A DreamLight Kertvilágításrendszer beépítését viszonylag rövid idő (2-3 nap) alatt végezzük el.

ESZTÉTIKUS

Napközben a világítótestek a kertet díszítik, éjjel pedig az általuk keltett fények segítségével tehetünk hangulatossá egy grillpartit, vagy épp egy kiülős nyári estét.

A DreamLight kertvilágításrendszer fényei nem a szembe világítanak, hanem meghatározott helyeken elhelyezve és beállítva, a kert és a ház vonalait, szépségeit emelik ki diszkréten.

Hogy ehhez mely lámpatestek, milyen elhelyezkedésben milyen rendszerrel kerüljenek be a kertbe, ebben kínál cégünk bontásmentes, megbízható és biztonságos megoldást Önnek.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, mondja el elképzeléseit, a többit bízza ránk...

 

  Gartenbeleuchtung Österreich

Minőségi igényes kertvilágítás 5 év garanciával

Kérjen INGYENES helyszíni bemutatót a saját kertjébe, bárhol az országban!!!

  • TÜV SÜD Gruppe
  • TÜV SÜD Gruppe
  • RT Hybride Archivierung
  • Königin Mutter
  • Whizzkids
  • Good Guy bad Guy
 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

CROSSLINE TEAM 2010-

Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Rólunk