FŐOLDAL TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG MŰKÖDÉS LÁMPÁK, TERMÉKEK MIÉRT MI KÉPEK ÁRAJÁNLAT KAPCSOLAT

"A fény az élet és a boldogság szimbóluma"

Honoré de Balzac (1799 - 1850)

A TERVEZÉSTŐL A KIVITELEZÉSIG

TERVEZÉS

Ahhoz, hogy elérjük az optimális fényhatást kertjében, a tervezésnél figyelembe kell vennünk a bevilágítandó terület adottságait. Épületek, utak, fák, kerti létesítmények elhelyezkedését, azok méreteit. Ezért a végleges tervet minden esetben a helyszínen készítjük el.

KERTVILÁGÍTÁS TELEPÍTÉSE

1. Újépítésű ingatlan esetén

Egy épülő ház és kert esetében is érdemes minél előbb felvenni velünk a kapcsolatot.

Az épületet megvilágító lámpatestek a tervek elkészülte után az épületet és a kertet kivitelező kollégákkal összhangban kerülnek beépítésre.

Ez fontos abból a szempontból, hogy az épületet körülvevő térburkolatok letétele előtt kerüljenek helyükre a világításrendszer elemei. Így elkerülhetőek a duplán végzett munkák és az utólagos burkolatbontások.

Az újépítésű kertekben a kerttervezőkkel és -építőkkel együttműködve kerül megtervezésre és beépítésre a kertvilágítás.

Mivel feladatunk a területre kerülő fák, bokrok, kerti elemek megvilágítás általi kiemelése, munkánk, csak ezek beültetése után kezdődhet. A világításrendszer további elemei minden esetben az öntözőrendszer után de még a füvesítés előtt kerülnek telepítésre.

2. Már meglévő ingatlan esetén

Az épületek kontúrjait megvilágító lámpatestek elhelyezéséhez a már elkészült külső burkolatok nagyon minimális megbontására lehet esetleg szükség. Mindenek előtt olyan megoldásokat keresünk melyekkel ezek a munkálatok elkerülhetőek.

A kertben már meglévő növények, kerti elemek megvilágításának terveit szintén a helyszínen véglegesítjük. A beépítés egyszerűen, gyorsan nagyobb kerti munkák nélkül történik.

A DreamLight rendszernek köszönhetően az utólagosan beépített lámpatestek semmilyen kárt nem tesznek a kertben már meglévő növényben. Munkatársaink a kertépítésben és kivitelezésben jártas kollégák, hozzáértéssel végzik munkájukat.

A KIVITELEZÉS

Az alkalmazott technológiának köszönhetően mind az újépítésű, mind a már régebben elkészült ingatlanoknál többnyire bontási munkálatok nélkül, gyorsan és megbízhatóan kerül beépítésre a kertvilágítási rendszer.

Megrendeléskor visszaigazoljuk Önnek a munkálatok megkezdésének pontos időpontját. A kivitelezés időtartama függ a kert méretétől és az aktuális időjárási viszonyoktól is, de általában a telepítés néhány nap alatt megtörténik.

  Gartenbeleuchtung Österreich

Minőségi igényes kertvilágítás 5 év garanciával

Kérjen INGYENES helyszíni bemutatót a saját kertjébe, bárhol az országban!!!

 
 
Minőségi igényes kertvilágítás 
CROSSLINE TEAM 2010-

Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Kapcsolat | Rólunk